Erikoiskonsertti

Yön auringon variaatiot & MOD

Keskiviikko

02.03. 19.00

Madetojan sali

Osta liput Tilaa tarjoilu
Jaa tapahtuma:
Kapellimestari

Jukka Untamala

Esiintyjät

Tuomo Prättälä syntetisaattorit, piano, laulu

Ohjelma

Outi Tarkiainen:
Yön auringon variaatiot

Tuomo Prättälä:
MOD, konsertto syntetisaattoreille ja orkesterille
The Awkward Handshake 
Waiting for someone
Unconditionally
Bon Vivant

Lataa käsiohjelma

Urbaani syke vai loputon erämää? Syntikoiden sähkö vai aamun usva? Jazz- ja soul-muusikko Tuomo Prättälä vai Lapin luontoa ihannoiva Outi Tarkiainen? Miksei molemmat? BBC Promsissa ylistävän vastaanoton saanut Yön auringon variaatiot sekä Prättälän teos MOD, syntetisaattoreille ja orkesterille, heijastavat sisäisen ja ulkoisen maailman ilmentymiä säveltäjien omista lähtökohdista. Kahden sinfonisen teoksen lisäksi konsertissa kuullaan soul-artistinakin esiintyvän Tuomon sävellyksiä uunituoreina orkesterisovituksina.

Kesto noin 1 h 15 min (ei väliaikaa)

Liput 35/29/19 €
Kaikukortilla ilmainen sisäänpääsy konserttiin (lippuja rajoitettu määrä). Kaikukorttiliput on noudettava Oulu10-asiointipisteistä.

Hinnat sisältävät käsittelykulut. Erikseen veloitetaan 1 € tilausmaksu/tilaus. Tilausmaksua ei veloiteta Kaikukortti-asiakkailta.

***

Oulu Sinfonia kutsuu Oulun lukiolaiset Yön auringon variaatiot & MOD -konserttiin. Konserttiliput ja kauempaa saapuvien bussikuljetukset konserttiin ovat kouluille maksuttomia. Konsertin tarjoavat Oulu Sinfonia sekä konserttikummit OP Oulu ja Oulun Energia. Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet tästä linkistä. Paikkoja on rajoitetusti.

 

Taiteilijahaastattelu: Syntetisaattori sinfoniaorkesterin solistina