Erikoiskonsertti

PERUTTU: Valokeilassa Aili Ikonen

Torstai

19.05. 19.00

Madetojan sali

Jaa tapahtuma:
Kapellimestari

Antti Rissanen

Esiintyjät

Aili Ikonen laulu
Tuomas J. Turunen piano
Mikko Pellinen basso
Mikko Arlin rummut 

Oulu Sinfonia

Valokeilassa Aili Ikonen -konsertti torstailta 19.5. klo 19 on peruttu Ikosen sairastumisen takia. Konserttiin ostetut liput hyvitetään asiakkaille. Ohjeet lippuhyvityksen hakemiseen löydät Liput-sivulta Kertaliput-otsikon alta.

Valovoimaisen jazzlaulajan Aili Ikosen lumoavat laulut kohtaavat sinfoniaorkesterin soinnin sen monissa muodoissa. Aili Ikosen omat sävellykset sekä muutama tarkoin valikoitu lainasävelmä soivat syvinä ja vaikuttavina versioina. Herkkänä, mutta samalla vahvana tulkitsijana tunnettua Ikosta on kuultu laaja-alaisesti niin aikamme huippuartistien kanssa kuin solistina eri kokoonpanoissa ja orkestereissa. Ikonen on nykyisin myös a cappella -yhtye Rajattoman jäsen.

***

Kesto noin 2 h (sis. väliajan)

Liput 35/29/19 €
Kaikukortilla ilmainen sisäänpääsy konserttiin (lippuja rajoitettu määrä). Kaikukorttiliput on noudettava Oulu10-asiointipisteistä.

Hinnat sisältävät käsittelykulut. Erikseen veloitetaan tilausmaksu 2 €/tilaus Ticketmasterin lippukaupasta tai 1,50 €/tilaus Ticketmasterin verkkokaupasta ostettaessa. Tilausmaksu ei koske Madetojan salin lippukaupasta ostettuja lippuja eikä Kaikukortti-asiakkaita.