Tältä sivulta löydät ohjeet kevään 2022 konserttien kausikortti-, minisarja- ja kertalippujen hyvityksiin. Hyvitykset tapahtuvat Ticketmasterin kautta. Huomioithan, että tämän poikkeuksellisen tilanteen johdosta Ticketmasterin asiakaspalvelu on erittäin ruuhkautunut ja palautuksiin saattaa kulua aikaa. Kiitämme asiakkaitamme kärsivällisyydestä!

Mikäli sinulla on kysyttävää, löydät vastaukset useimmiten kysyttyihin kysymyksiin täältä:
https://help.ticketmaster.fi/hc/fi 

Keväältä 2022 on peruttu ja siirretty seuraavat konsertit:

  • to 13.1. kausikonsertti Welcome, Rumon! (yleisötilaisuus peruttu, konsertti striimattu)
  • to 20.1. kausikonsertti Pastoraali (yleisötilaisuus peruttu, konsertti striimattu)
  • pe 28.1. erikoiskonsertti XII Leevi Madetoja -pianokilpailun finaali siirretty pe 27.5.
  • to 17.2. erikoiskonsertti Pohjoinen äärettömyys (konsertti peruttu)
  • to 19.5. erikoiskonsertti Valokeilassa Aili Ikonen (konsertti peruttu); ks. Kertaliput

Aikaa tammi–helmikuun konserttien hyvitysten hakemiseen on 15.3.2022 asti / Valokeilassa Aili Ikonen -konserttiin aikaa hyvitysten hakemiseen 30.6.2022 asti.

Kausikortit

Mikäli olet ostanut kausikorttisi vuoden 2021 puolella, voit kausiasiakkaana hakea joko rahallisen hyvityksen peruttujen kausikonserttien osalta tai lunastaa syksyn 2022 kausikortin – 20 % alennushintaan.

Rahat takaisin:
Täytä Ticketmasterin palautuslomake alla olevan linkin kautta 15.3.2022 mennessä ja rahat konserttilipuista palautuvat lomakkeella ilmoittamallesi tilille. Palautettava summa määräytyy ostetun kausikortin arvon perusteella. Palautettava summa ei koske Ticketmasterin käsittely- tai toimitustapakuluja eikä tilausmaksuja. Rahapalautus tehdään vain kausikortin alkuperäiselle ostajalle.

Palautuslomake (kirjoita Lisätietoja-kenttään, että kysymyksessä on kausikorttipalautus): https://help.ticketmaster.fi/hc/fi/requests/new?ticket_form_id=360000127233

Alennus syyskauden kausikortista:
Mikäli et täytä palautuslomaketta, saat 20 % alennuksen syyskauden 2022 kausikortista. Syyskauden kausikorttia ostaessasi ilmoita nimesi saadaksesi alennuksen. Mikäli olet ostanut kausikortin esimerkiksi lahjaksi ystävälle, sinun tulee ilmoittaa ostaessasi ystäväsi nimi. Huomaathan, että alennetun kausikorttiedun saa lunastettua vain Madetojan salin lippukaupasta sekä Ticketmasterin lippukauppoina toimivista Oulu10-asiointipisteistä.

Minisarjat

Mikäli olet ostanut minisarjan, jonka yhtenä osana on Welcome, Rumon! -konsertti to 13.1. ja/tai Pastoraali-konsertti to 20.1., hyvitämme sinulle tuon konsertin/konserttien osuuden minisarjasta.

Täytä Ticketmasterin palautuslomake alla olevan linkin kautta 15.3.2022 mennessä ja rahat konserttilipuista palautuvat lomakkeella ilmoittamallesi tilille. Palautettava summa määräytyy ostetun minisarjan arvon perusteella. Palautettava summa ei koske Ticketmasterin käsittely- tai toimitustapakuluja eikä tilausmaksua.

Palautuslomake (kirjoita Lisätietoja-kenttään, että kysymyksessä on minisarjapalautus ja montako konserttia sarjastasi peruuntui): https://help.ticketmaster.fi/hc/fi/requests/new?ticket_form_id=360000127233

Kertaliput

Verkkokaupassa luottokorttia, PayPalia, Apple Payta tai Klarnaa maksutapana käyttäneiden lipun ostajien ei tarvitse tehdä mitään. Lipun hinta palautetaan ostossa käytetylle maksutavalle automaattisesti.

Mikäli liput on maksettu verkkopankin kautta, Ticketmaster Suomen laskulla, Ticketmasterin lahjakortilla tai ostettu lippukaupasta, pyydämme täyttämään alla olevan lomakkeen palautusta varten 15.3.2022 mennessä (tammi–helmikuun konsertit) / Valokeilassa Aili Ikonen -konserttiin 30.6.2022 mennessä. Lomakkeelle tulee ilmoittaa tilinumero lippujen hinnan palautusta varten.

Palautus koskee aina koko tilausta ja kaikkia tilauksen lippuja.

Tilaisuuden peruuntuessa palautetaan vain lipun hinta, kaupan ehtojen mukaisesti. Palautus ei koske Ticketmasterin käsittely- tai toimitustapakuluja eikä tilausmaksua.

Lipun hinta palautetaan aina lipun alkuperäiselle ostajalle.

HUOM! Mikäli olet ostanut lipun perjantain 28.1. XII Leevi Madetoja -pianokilpailun finaaliin, lippu käy sellaisenaan myös uutena päivänä, eli perjantaina 27.5. soitettavaan konserttiin. Jos uusi konserttipäivä sopii sinulle, säilytä lippu ja ota se mukaasi konserttiin tullessasi. Jos uusi konserttipäivä ei sovi sinulle, noudata annettuja palautusohjeita.