Kausikonsertti

Jean Sibelius -viulukilpailun voittaja

Torstai

04.05. 19.00

Madetojan sali

Osta liput Tilaa tarjoilu
Jaa tapahtuma:
Kapellimestari

Rumon Gamba

Esiintyjät

Inmo Yang viulu
Oulu Sinfonia

Ohjelma

Ludvig van Beethoven: Viulukonsertto D-duuri op. 61

Felix Mendelssohn Bartholdy: Sinfonia nro 4 A-duuri op. 90 ”Italialainen”

Inmo Yang on jo vuosien ajan valloittanut maailmaa kypsillä tulkinnoillaan. Suomalaiskuulijat hän huumasi voittamalla vuoden 2022 Kansainvälisen Jean Sibelius -viulukilpailun tavalla, joka ei jättänyt mitään arvailujen varaan. Oulun-debyytissään nuori virtuoosi tulkitsee Ludwig van Beethovenin konserton, jonka maine viulukonserttojen Mount Everestinä on täysin ansaittu.

Polttava aurinko, antiikin koristeelliset kaupungit ja maaseudun juhlamenot eivät jättäneet saksalaista Felix Mendelssohnia rauhaan, kun hän vuonna 1833 palasi Italian-matkaltaan. Nopeasti luonnostellusta sinfoniasta tuli lopulta säveltäjänsä kenties rakastetuin teos, värikkään luonnon ja pidäkkeettömän elämäntyylin ylistys.

***

Kesto noin 1 h 45 min (sis. väliajan)

Liput 29 € perushinta / 24 € eläkeläinen / 16 € opiskelija, työtön, lapsi (3–17 v
Kaikukortilla ilmainen sisäänpääsy konserttiin (lippuja rajoitettu määrä). Kaikukorttiliput ovat noudettavissa etukäteen vain Oulu10-asiointipisteistä.

Hinnat sisältävät käsittelykulut. Erikseen veloitetaan tilausmaksu 2 €/tilaus Ticketmasterin lippukaupasta tai 1,50 €/tilaus Ticketmasterin verkkokaupasta ostettaessa. Tilausmaksu ei koske Madetojan salin lippukaupasta ostettuja lippuja eikä Kaikukortti-asiakkaita.

Varaslähtö Ravintola Preludissa klo 18.30. Keskustelu illan konsertista.

Taiteilijahaastattelu: Konsertto, joka kuuluu viulurepertoaarin huipentumiin

Kuuntele Spotifyssä