Tribute to Burt Bacharach tuo marraskuiseen pimeyteen popin suunnannäyttäjän Burt Bacharachin suurimmat hitit upeina konserttiversioina!


The Look of Love
, I Say a Little Prayer, That’s What Friends Are For, What The World Needs Now ja muut superhitit kuullaan nyt Oulu Sinfonian ja UMO Helsinki Jazzorchestran sekä soul-/jazzlaulaja Tuomo Prättälän ja Nina Myan tulkitsemina. Konsertin kapellimestari Teemu Takanen on tehnyt sovitukset, joissa harvinaislaatuinen sinfonia- ja jazzorkesterin yhteensulauma pääsee loistamaan.

Konsertteja on yhteensä kolme: yksi Raahessa ja kaksi Oulussa. Valitse sinulle sopivin vaihtoehto.

Ke 29.11. klo 18 Raahesali, Raahe

Osana Brahe Classica -festivaalia kuultava konsertti soitetaan tunnelmallisessa Raahesalissa. Muistathan Brahe Classican sekä OP:n jäsenten etuhinnat konserttiin.

Liput: 32 € perushinta

Osta liput

***
To 30.11. klo 10 Madetojan sali, Oulu

Oulun päiväkonsertti tarjoaa mukavan musiikkihetken keskellä päivää. Tunnin mittaiseen konserttiin voit mainiosti yhdistää myös Ravintola Preludin maistuvan lounaan. Tule viettämään vaikkapa mukavaa virkistyspäivää työporukalla ja hyödynnä sekä Oulu Sinfonian että Ravintola Preludin tuntuvat ryhmäalennukset.

Liput: 20 € perushinta ja eläkeläinen / 10 € opiskelija, työtön, lapsi
Ryhmille (vähintään 20 henkeä) – 20 % konserttilipuista ja -10 % Ravintola Preludin lounaasta

Osta liput
Ryhmävaraukset sähköpostitse osoitteeseen oulusinfonia@ouka.fi

***
To 30.11. klo 19 Madetojan sali, Oulu

Oulun iltakonsertissa musiikkia on tarjolla kahden tunnin ajan. Sopii vaikkapa ystäväporukan pikkujouluillaksi tai itsesi hemmotteluun keskellä syksyn kiireitä.

Liput: 35 € perushinta / 29 € eläkeläinen / 19 € opiskelija
Ryhmille (vähintään 20 henkeä) -20 % konserttilipuista

Osta liput
Ryhmävaraukset sähköpostitse osoitteeseen oulusinfonia@ouka.fi