Pohjois-Suomen aluehallintovirasto on päättänyt jatkaa Pohjois-Pohjanmaan maakunnan kuntien alueen rajoituspäätöksiä 15. tammikuuta 2022 saakka. Määräys kieltää kokonaan kaikki sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset. Rajoituksista ei voi vapautua käyttämällä koronapassia.

Kevään 2022 kausikorttimyynti keskeytetään väliaikaisesti

Oulu Sinfonian kevään 2022 konserteista AVIn määräys koskee kevään ensimmäistä kausikonserttia (13.1. Welcome, Rumon!). Tästä johtuen keskeytämme kausikorttimyynnin väliaikaisesti. Jos konsertit voivat jatkua AVIn seuraavan päätöksen jälkeen 15.1. alkaen normaalisti, kausikorttimyynti jäljellä oleviin kausikonsertteihin avautuu rajoitetuksi ajaksi. Mikäli kausikorttien myynti jatkuu, tiedotamme siitä erikseen mahdollisimman pian.

Kausikorttien, minisarjan ja kertalippujen hyvitykset

Kausikortin tai minisarjan lunastaneet asiakkaat ovat oikeutettuja osahyvitykseen menetettyjen kausikonserttien osalta. Torstain 13.1. Welcome, Rumon! kertalippujen ostajat ovat myös oikeutettuja hyvitykseen. Tiedotamme kaikkia näitä asiakkaita sähköpostilla 10.1. alkavalla viikolla ja päivitämme ohjeet lippupalautuksista kotisivuillemme.

Rumon Gamba aloittaa kautensa striimikonsertilla

Yleisötilaisuuksien kiellon johdosta Oulu Sinfonian kausi alkaa striimikonsertilla. Welcome, Rumon! -konsertti näytetään suorana lähetyksenä Oulu Sinfonian YouTube -kanavalla torstaina 13.1. klo 19 ja se on katsottavissa 30 vuorokautta tallenteena. Ylikapellimestari Rumon Gamban kauden avajaiskonsertin solistina on espanjalainen viulisti Leticia Moreno.

Oulu Sinfonia kiittää asiakkaita lämpimästi kärsivällisyydessä ja toivottaa tervetulleeksi konsertteihin heti kun se on taas mahdollista. Hyvää uutta vuotta kaikille!