Oulu Sinfonia hakee orkesteripäällikköä vakinaiseen tehtävään.

Oulu Sinfonia on 61-henkinen Suomen pohjoisin sinfoniaorkesteri, jonka ohjelmistossa on sinfoniakonserttien lisäksi monimuotoisia konserttisisältöjä. Orkesterin kotisali on Oulun Musiikkikeskuksen 816-paikkainen Madetojan sali. Hallinnon ja orkesterin esihenkilönä toimii intendentti.

Kansainvälistä ja tavoitteellista työyhteisöä rikastuttavat produktiokohtaiset taiteilijavieraat ja yhteistyökumppanit. Suunta on yhteinen: Oulu – Euroopan kulttuuripääkaupunki 2026. Edessäsi on ainutlaatuinen mahdollisuus olla osana kulttuuri-ilmastonmuutosta.

Oulu Sinfonian orkesteripäällikkönä työskentelet tiiviissä yhteistyössä intendentin kanssa ja toimit osana Oulu Sinfonian hallinnon tiimiä vastaten itsenäisesti sovituista työtehtävistä.

Orkesteripäällikön tehtävänkuva on laaja-alainen ja monimuotoinen. Vastuualueena on henkilöstö- ja taloushallinnon työtehtävät. Orkesteripäällikkö toimii monikulttuurisen henkilökunnan yhteyshenkilönä ja vastaa operatiivisen työskentelyn toimivuudesta suomeksi ja englanniksi. Orkesteripäällikkö on Oulu Sinfonian vastuuhenkilö Oulun kaupungin talousryhmässä ja yhteyshenkilö henkilöstöpalveluihin.

Työ edellyttää oma-aloitteista, asiakaslähtöistä ja positiivista asennetta. Tarvitset tilannetajua, paineensietokykyä ja ratkaisukeskeistä ajattelutapaa nopeasti muuttuvassa työympäristössä. Arvostamme rohkeutta, avoimuutta ja hyviä ihmissuhdetaitoja.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja orkesterialan tuntemusta. Työssäsi tarvitset erinomaista Office 365 -ohjelmien käyttötaitoa sekä Oulun kaupungilla käytössä olevia henkilöstö- ja taloushallinnon ohjelmia (Personec F ja Personec F ESS, M2, IBM Planning Analytics).

Valitsemme haastateltavat hakemusten perusteella. Haastattelut järjestetään Oulun Musiikkikeskuksessa (Leevi Madetojan katu 1–3) viikolla 9.

Tehtävään valitun tulee esittää lääkärintodistus terveydentilastaan ennen toimen vastaanottamista. Oulun kaupunki käyttää vakinaisissa tehtävissä kuuden kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/1102/2024. Hakemukset on toimitettava 15.2. klo 15.00 mennessä.

Yhteenveto

  • Haku päättyy torstaina 15.2.2024 klo 15.00.
  • Haastattelu viikolla 9.
  • Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.
  • Palkkaus tehtäväkohtainen palkka 3518,87 €/kk

Lue lisää ja hae paikkaa Kuntarekryssä