Oulu Sinfonia hakee myynti- ja yleisötyövastaavaa vakinaiseen tehtävään.

Oulu Sinfonia on 61-henkinen Suomen pohjoisin sinfoniaorkesteri, jonka ohjelmistossa on sinfoniakonserttien lisäksi monimuotoisia konserttisisältöjä. Orkesterin kotisali on Oulun Musiikkikeskuksen 816-paikkainen Madetojan sali. Hallinnon ja orkesterin esimiehenä toimii intendentti.

Oulu Sinfonian myynti- ja yleisötyövastaavana työskentelet tiiviissä yhteistyössä markkinointivastaavan kanssa ja toimit osana Oulu Sinfonian hallinnon tiimiä vastaten itsenäisesti sovituista työtehtävistä.

Kansainvälistä ja tavoitteellista työyhteisöä rikastuttavat produktiokohtaiset taiteilijavieraat ja yhteistyökumppanit. Suunta on yhteinen: Oulu – Euroopan kulttuuripääkaupunki 2026. Edessäsi on ainutlaatuinen mahdollisuus olla osana kulttuuri-ilmastonmuutosta.

Monialaiset myynti- ja yleisötyötehtävät ovat vastuualueitasi. Vastaat Oulu Sinfonian lipunmyynnin ja raportoinnin organisoimisesta, ryhmämyynnistä ja asiakashankinnasta. Yleisötyön kehittäminen, yritysyhteistyö ja asiakastilaisuudet ovat olennainen osa työnkuvaasi. Edustat Oulu Sinfoniaa ravintola- ja muiden oheispalveluiden osalta, ja toimit asiakasryhmien yhteyshenkilönä. Työtehtäviisi lukeutuu Oulu Sinfonian www-sivujen päivitys sekä sosiaalisen median eri kanavat.

Työ edellyttää oma-aloitteista, asiakaslähtöistä ja positiivista asennetta. Tarvitset tilannetajua ja luovaa ratkaisukykyä nopeasti muuttuvassa työympäristössä. Arvostamme rohkeutta, avoimuutta ja hyviä ihmissuhdetaitoja.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Musiikkialan tuntemus katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset erinomaista Office 365-ohjelmien käyttötaitoa. Katsomme eduksi myös kuvankäsittely-, taitto- ja grafiikkaohjelmien hallinnan, valokuvaus-, videokuvaus- ja editointitaidot sekä kokemusta verkkosivujen ylläpitäjänä.

Valitsemme haastateltavat hakemusten perusteella. Haastattelut järjestetään Oulun Musiikkikeskuksessa (Leevi Madetojan katu 1–3) viikoilla 6–7.

Tehtävään valitun tulee esittää lääkärintodistus terveydentilastaan ennen toimen vastaanottamista. Oulun kaupunki käyttää vakinaisissa tehtävissä kuuden kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti Kuntarekryssä sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/379/2023. Hakemukset on toimitettava 3.2.2023 klo 15.00 mennessä.

  • Haku päättyy perjantaina 3.2.2023 klo 15.00.
  • Haastattelut järjestetään viikoilla 6–7.
  • Työ alkaa mahdollisimman pian.
  • Palkkaus tehtäväkohtainen palkka 2931,21 €.

Lue lisää ja hae paikkaa Kuntarekryssä