Oulu Sinfoniassa on haettavana kontrabasson soittajan vakinainen tehtävä. Tehtävään sisältyy kontrabasson soittajan soittovelvollisuus.

Oulu Sinfonia on 61-henkinen Suomen pohjoisin sinfoniaorkesteri. Sinfoniakonserttien lisäksi orkesterin ohjelmistossa on monimuotoisia konserttisisältöjä. Oulun Musiikkikeskuksen Madetojan sali on 816-paikkainen konserttisali.

Tehtävänä on kontrabasson soittajana toimiminen sinfoniaorkesterissa. Soittajan tehtävänä on ylläpitää soittotaitoaan ja suorittaa muut toimialaansa kuuluvat tehtävät.

Tehtävässä edellytetään olevan erinomainen soittotaito ja hyvät sosiaaliset vuorovaikutustaidot.

Palkkaan lisätään TES:n mukaiset kokemuslisät sekä puku- ja soitinkorvaukset. Lisäksi maksetaan paikallisesti sovittu käyttö- ja mediakorvaus.

Koesoitto on maanantaina 20.3.2023 alkaen klo 10.00 Oulun Musiikkikeskuksessa, Madetojan salissa (Leevi Madetojan katu 1–3, Oulu).

Koesoittotehtävät:
– 1. kierros:
Carl Ditters von Dittersdorf: Kontrabassokonsertto nro 2 D-duuri, 1. osa, Gruberin kadenssit
– 2. kierros, hakija voi valita toisen seuraavista:
Giovanni Bottesini: Kontrabassokonsertto nro 2 a-molli, 1. osa kadensseineen
tai
Serge Koussevitzky: Kontrabassokonsertto op.3, 1. osa
– orkesteritehtävät, jotka ovat ladattavissa Oulu Sinfonian internet-sivuilta 1.2.2023 alkaen.

Orkesteritehtävät lähetetään koesoittoon kutsutuille hakuajan päätyttyä pdf-tiedostona. Koesoitto täytyy suorittaa orkesterivirityksessä (GDAE). Pianon viritys on A=442 Hz

Tehtävään valitun tulee esittää lääkärintodistus terveydentilastaan ennen toimen vastaanottamista. Oulun kaupunki käyttää vakinaisissa tehtävissä kuuden kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti Kuntarekryssä sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/377/2023. Hakemukset on toimitettava 6.3.2023 klo 15.00 mennessä.

Lue lisää ja hae paikkaa Kuntarekryssä