Kausikonsertti

Yli rajojen

Torstai

16.02. 19.00

Madetojan sali

OSTA LIPUT TILAA TARJOILU
Jaa tapahtuma:
Kapellimestari

Rumon Gamba

Esiintyjät

Antti Tikkanen viulu
Oulu Sinfonia

Ohjelma

Claude Debussy: Kevät
Marzi Nyman: Viulukonsertto

Igor Stravinsky: Kolmiosainen sinfonia

Lataa käsiohjelma

Tyylien kaikki rajat useasti ylittänyt Marzi Nyman on vallannut taas uuden reviirin. Romanttisia purkauksia, uusklassista ilkikurisuutta ja elokuvallista aistillisuutta tarjoileva viulukonsertto otettiin syksyllä Espoossa vastaan ylistyksin ja suitsutuksin – Oulu Sinfoniaa varten Nyman on laajentanut teoksen suuren sinfoniaorkesterin mittoihin.

Toisen maailmansodan kuvasto järkytti jopa tunteensa piilotelleen Igor Stravinskyn. Sodan päätyttyä hän muokkasi hyllytetystä elokuvamusiikistaan ohjelmallisen sinfonian, joka johdattaa kuulijat marssivien saksalaissotilaiden paraatiin, japanilaisten jouksuhautoihin ja lopulta liittoutuneiden voitonjuhliin.

***
Kesto noin 1 h 45 min (sis. väliajan)

Liput 29 € perushinta / 24 € eläkeläinen / 16 € opiskelija, työtön, lapsi (3–17 v)
Kaikukortilla ilmainen sisäänpääsy konserttiin (lippuja rajoitettu määrä). Kaikukorttiliput ovat noudettavissa etukäteen vain Oulu10-asiointipisteistä.

Hinnat sisältävät käsittelykulut. Erikseen veloitetaan tilausmaksu 2 €/tilaus Ticketmasterin lippukaupasta tai 1,50 €/tilaus Ticketmasterin verkkokaupasta ostettaessa. Tilausmaksu ei koske Madetojan salin lippukaupasta ostettuja lippuja eikä Kaikukortti-asiakkaita.

Varaslähtö Ravintola Preludissa klo 18.30. Keskustelu illan konsertista.

Kuuntele Spotifyssä