Erikoiskonsertti

Yksin kotona

2 näytöstä

14.12. - 15.12.

Madetojan sali

Osta liput 14.12. Osta liput 15.12. TILAA TARJOILU
Jaa tapahtuma:
Kapellimestari

Anthony Gabriele

Esiintyjät

Cassiopeia
Oulu Sinfonia

Ohjelma

Yksin kotona (1990)

Ohjaaja Chris Columbus
Säveltäjä John Williams

Chicagolaisen McCallisterin suurperhe lähtee Pariisiin joulunviettoon ja jättää kotinsa tyhjilleen. Vihiä saaneet murtovarkaat Harry ja Marv ovat aikeissa ryövätä talon kalleudet, mutta joutuvatkin kasvotusten matkasta unohtuneen perheen pikkupojan kanssa. Neuvokas 8-vuotias Kevin joutuu rökittämään roistot yksin. Elokuvan päosassa loistaa Macaulay Culkin.

Chris Columbuksen menestyselokuva Yksin kotona (1990) on joulunajan hilpeä ja sydämeenkäyvä komediaklassikko, joka koetaan nyt Madetojan salissa suurelta valkokankaalta. John Williamsin ikimuistoiset sävelmät soivat elävänä paikanpäällä sinfoniaorkesterin voimalla.

***

Kesto noin 2 h 20 min (sis. väliajan)

Liput 42 € perushinta / 32 € eläkeläinen / 22 € opiskelija, työtön, lapsi (3–17 v)
Kaikukortilla ilmainen sisäänpääsy konserttiin (lippuja rajoitettu määrä). Kaikukorttiliput ovat noudettavissa etukäteen vain Oulu10-asiointipisteistä.

Hinnat sisältävät käsittelykulut. Erikseen veloitetaan tilausmaksu 2 €/tilaus Ticketmasterin lippukaupasta tai 1,50 €/tilaus Ticketmasterin verkkokaupasta ostettaessa. Tilausmaksu ei koske Madetojan salin lippukaupasta ostettuja lippuja eikä Kaikukortti-asiakkaita.

Konsertit

14.12.

18.00

Madetojan sali

OSTA LIPUT

15.12.

18.00

Madetojan sali

OSTA LIPUT