Vapaa pääsy

Syysloman etkot

Perjantai

21.10. 17.00

Oulun Musiikkikeskus

Jaa tapahtuma:
Kapellimestari

Rumon Gamba

Esiintyjät

Oulu Sinfonia
H.A.N.D. Dj’s Jori ja Jari

Oulu Sinfonia kutsuu syysloman alkajaisiksi viettämään perjantai-iltaa Oulun Musiikkikeskukseen! Orkesterin työskentelystä avautuu uusia piirteitä, pääset nauttimaan Ravintola Preludin tarjoiluista ja tutustut klubi-illan aikana uusiin ihmisiin. Oulu Sinfonian lisäksi illan musiikkimaailmasta vastaa H.A.N.D. Dj’s. Eikä siinä vielä kaikki, opiskelijoille on tarjolla Oulu Sinfonian upouusi haalarimerkki.

Ilta on on avoin kaikille, tule sellaisena kuin olet.
Vapaa pääsy!

Aikataulu

klo 17-21 Ravintola Preludi avoinna
Pientä purtavaa suolaiseen ja makeaan nälkään, baaritiski palvelee asiakkaita. Illan aikana erikoistarjouksia.

klo 18-19 Orkesteri tutuksi, Madetojan sali
Ylikapellimestari Rumon Gamba ohjaa yleisön syvälle musiikin saloihin ja sijoittaa persoonallisella tyylillään teokset historialliseen kontekstiinsa. Millaisia sointeja ja sävyjä sinfoniaorkesteri kätkee sisälleen? Mistä kaikkialta muusikot ovat Ouluun muuttaneet? Mitä kaikkea on luvassa – emme tiedä vielä itsekään.

klo 19–21 Klubi-ilta, Ravintola Preludi
Ravintola Preludi muuttuu musiikinystävien olohuoneeksi. Pääset vaihtamaan ajatuksia Oulu Sinfonian muusikoiden, ylikapellimestarin, muun henkilökunnan ja yleisön kanssa. Ja millä kielillä? Italia, espanja, ranska, englanti, puola, japani… Jos haluat kysellä muusikon ammatista, ohjelmistosuunnittelusta tai vaikkapa kuulla Rumonin parhaat kokkausvinkit, niin nyt siihen on mahdollisuus. Klubi-iltaa tahdittaa H.A.N.D. Dj’s Jari ja Jori.

Ylikapellimestari Rumon Gamba kutsuu mukaan Syysloman etkoille