Erikoiskonsertti

PERUTTU: Pohjoinen äärettömyys

Torstai

17.02. 19.00

Madetojan sali

Jaa tapahtuma:
Kapellimestari

Eero Lehtimäki

Esiintyjät

Lauri Porra sähköbasso
Mikko Kosonen kitara
Aki Rissanen piano
Ville Pynssi rummut
Oulu Sinfonia

Ohjelma

Lauri Porra:
Pohjoinen äärettömyys
Memento

Lauri Porra:
Flyover Symphony
 

Yleisötilaisuudet Pohjois-Pohjanmaalla on peruttu viranomaispäätöksillä 31.1.2022 saakka, eikä rajoitusten jatkumisesta tai päättymisestä ole tällä hetkellä tietoa. Joudumme valitettavasti perumaan Pohjoinen äärettömyys -konsertin. Konserttia ei sen luonteen takia pystytä toteuttamaan striimattuna, ja koska tällä hetkellä ei ole vielä tietoa yleisötilaisuuksien jatkumisesta, joudumme valitettavasti tekemään tämän päätöksen.

Pohjoinen äärettömyys on ilta moniuloitteisen säveltäjän ja muusikon, Lauri Porran musiikin parissa. Illan aloittaa uusi teos, Pohjoinen äärettömyys, joka luo konserttisaliin ambientvaikutteisen soivan meditatiivisen tilan. Porra nousee bassokitaran kanssa lavalle orkesterin solistiksi ja kuulemme osia hänen konsertostaan Memento. Toisella puoliskolla lavalle nousee Flyover Ensemble, jonka nimikkosinfonia koostuu orkesterille sovitetuista versioista yhtyeelle sävelletystä musiikista. Sinfoniassa tavoitellaan rock-jazz yhtyeen esiintymisen irtonaisuutta ja improvisaatiollista vapautta yhdistettynä sinfoniaorkesterin jylhiin ja syviin sävyihin. 

Kesto noin 2 h (sis. väliajan)

Liput 35/29/19 €
Kaikukortilla ilmainen sisäänpääsy konserttiin (lippuja rajoitettu määrä). Kaikukorttiliput on noudettava Oulu10-asiointipisteistä.

Hinnat sisältävät käsittelykulut. Erikseen veloitetaan 1 € tilausmaksu/tilaus. Tilausmaksua ei veloiteta Kaikukortti-asiakkailta.