Kausikonsertti

Ilon ja surun säveliä

Torstai

23.11. 19.00

Madetojan sali

Osta liput Tilaa tarjoilu
Jaa tapahtuma:
Kapellimestari

I-Han Fu

Esiintyjät

Wen Hong Low bassopasuuna
Oulu Sinfonia

Ohjelma

Jennifer Higdon Blue Cathedral
Christopher Brubeck Konsertto bassopasuunalle ja orkesterille

Charles Ives The Unanswered Question
Leonard Bernstein Symphonic Dances from West Side Story

Ikuisia arvoituksia ja rajatonta riemua amerikkalaiseen tyyliin – taiwanilainen I-Han Fu johdattaa kuulijat toisiaan täydentävien vastakohtien äärelle. Moninkertaisen Grammy-voittajan Jennifer Higdonin läpimurtoteos Blue Cathedral on suuren surun musiikillinen ilmentymä, kun taas Charles Ivesin Unanswered Question piirtää kosmisen maiseman musiikin ja elämän ennustamattomuudesta.

Leonard Bernsteinin West Side Story on paitsi kaikkien aikojen musikaali myös Romeon ja Julian urbaani modernisointi. Vuonna 1960 syntynyt Symphonic Dances tiivistää koko musikaalin tarinalliseksi sarjaksi, jossa jokainen kappale merkitsee uutta huippukohtaa. Oulu Sinfonian oma pasunisti Wen Hong Low taituroi amerikkalaisen Chris Brubeckin konserton, jonka osat tihkuu jazzin notkeutta nostalgisella kierteellä.

***

Kesto noin 1 h 40 min (sis. väliajan)

Liput 29 € perushinta / 24 € eläkeläinen / 16 € opiskelija, työtön, lapsi (3–17 v)
Kaikukortilla ilmainen sisäänpääsy konserttiin (lippuja rajoitettu määrä). Kaikukorttiliput ovat noudettavissa etukäteen vain Oulu10-asiointipisteistä.

Hinnat sisältävät käsittelykulut. Erikseen veloitetaan tilausmaksu 2 €/tilaus Ticketmasterin lippukaupasta tai 1,50 €/tilaus Ticketmasterin verkkokaupasta ostettaessa. Tilausmaksu ei koske Madetojan salin lippukaupasta ostettuja lippuja eikä Kaikukortti-asiakkaita.

Varaslähtö Ravintola Preludissa klo 18.30. Keskustelu illan konsertista.