Erikoiskonsertti

Flyover Symphony

Torstai

25.08. 20.00

Hupisaarten kesäteatteri

Osta liput
Jaa tapahtuma:
Kapellimestari

Eero Lehtimäki

Esiintyjät

Lauri Porra sähköbasso
Mikko Kosonen kitara
Aki Rissanen piano
Ville Pynssi  rummut
Oulu Sinfonia

Perttu Saksa kuvataiteilija

Ohjelma

Lauri Porra: Pohjoinen ääretön (k.e.)

Lauri Porra: Flyover Symphony

Lataa käsiohjelma

Moneen ulottava säveltäjä ja muusikko Lauri Porra todistaa, että sinfoniakonsertin kaava joustaa juuri niin paljon, kuin sen halutaan joustavan. Stratovarius-yhtyeen basistinakin tunnettu Porra tuo tuliaisena orkesterimusiikkia nykyaikaisen kuulijan makuun.

Uutuusteos Pohjoinen ääretön lavenee kohti tunnelmallista ambientia. Flyover Symphonyssa lavalle nousee Porran kokoonpano Flyover Ensemble, jonka ohjelmistoa kuullaan ainutkertaisena konserttia varten räätälöitynä sinfonisena trippinä. Teoksessa tavoitellaan rock-jazz yhtyeen esiintymisen irtonaisuutta ja improvisaatiollista vapautta yhdistettynä sinfoniaorkesterin jylhiin ja syviin sävyihin, joita vahvistaa Perttu Saksan luoma visuaalinen ympäristö. Innovatiivisen teknologian toteutusta on tukenut TechArt-hanke.

***

Kesto noin 2 h 30 min (sis. väliajan)

Liput, istumapaikka 29 € perushinta / 24 € eläkeläinen / 14 € opiskelija, työtön, lapsi (3–17 v)
Liput, seisomapaikka 23 € perushinta / 18 € eläkeläinen / 11 € opiskelija, työtön, lapsi (3–17 v)
Kaikukortilla ilmainen sisäänpääsy konserttiin (lippuja rajoitettu määrä). Kaikukorttiliput ovat noudettavissa etukäteen vain Oulu10-asiointipisteistä.

Hinnat sisältävät käsittelykulut. Erikseen veloitetaan tilausmaksu 2 €/tilaus Ticketmasterin lippukaupasta tai 1,50 €/tilaus Ticketmasterin verkkokaupasta ostettaessa. Tilausmaksu ei koske Madetojan salin lippukaupasta ostettuja lippuja eikä Kaikukortti-asiakkaita.

Techart logo