Erikoiskonsertti

Ennio Morricone in Concert

Torstai

13.04. 19.00

Madetojan sali

Osta liput Tilaa tarjoilu
Jaa tapahtuma:
Kapellimestari

Silvano Pasini

Esiintyjät

Marika Hölttä sopraano
Lasse Joamets viulu
Cassiopeia
Oulu Sinfonia

Lataa käsiohjelma

Elokuvamusiikin suurnimi Ennio Morricone jätti lähtemättömän jäljen valkokankaille niin Euroopassa kuin Hollywoodissa. Yli 500 elokuvan säveltäjämestarin ikonisimpiin melodioihin kuuluvat mm. Sergio Leonen lännenelokuvien tunnusmusiikit: kojootin ulvontaa jäljittelevä huuto elokuvassa Hyvät, pahat ja rumat; Huuliharppukostajan repivä sähkökitarasoolo ja nimettömän kulkurihahmon vihellys elokuvassa Kourallinen dollareita. Vuonna 2016 Morriconelle myönnettiin Oscar-palkinto elokuvasta Hateful Eight. Maestro Silvano Pasini, Oulu Sinfonia ja Oulun yliopiston Cassiopeia-sekakuoro esittävät italialaisen rakastetuimpia sävelmiä, joissa nostalgia, intohimo, katkeruus ja kaipaus kasvavat sinfonisten tunnetilojen vyöryksi.

***

Pituus noin 2 h (sis. väliajan)

Liput 35 € perushinta / 29 € eläkeläinen / 19 € opiskelija, työtön, lapsi (3–17 v)
Kaikukortilla ilmainen sisäänpääsy konserttiin (lippuja rajoitettu määrä). Kaikukorttiliput ovat noudettavissa etukäteen vain Oulu10-asiointipisteistä.

Hinnat sisältävät käsittelykulut. Erikseen veloitetaan tilausmaksu 2 €/tilaus Ticketmasterin lippukaupasta tai 1,50 €/tilaus Ticketmasterin verkkokaupasta ostettaessa. Tilausmaksu ei koske Madetojan salin lippukaupasta ostettuja lippuja eikä Kaikukortti-asiakkaita.