Perhekonsertti

Tutti Juttu

Torstai

05.05. 10.00

Madetojan sali

Osta liput
Jaa tapahtuma:
Kapellimestari

Jari Välimäki

Esiintyjät

Matias Nässi apulaiskapellimestari
Teuvo Pakkalan koulun musiikkiluokat
Rajakylän koulun musiikkiluokat
Tuiran koulun musiikkiluokat
Oulu Sinfonia

Konsertti avattu myyntiin kaikelle yleisölle.

Tutti Juttu tulee jälleen! Tutti on italiaa ja tarkoittaa jokaista ja kaikkia. Yhteisestä kokemuksesta on tälläkin kertaa kyse, kun kapellimestari Jari Välimäki ja Oulu Sinfonia kutsuvat Oulun musiikkiluokkien kuudesluokkalaiset mukaan musisoimaan. Yleisö saa kuullakseen megaluokan orkesteria, jossa nuoret muusikonalut luovat säveltaidetta yhdessä ammattilaissoittajien kanssa.

Tutti Juttu ei ole vain konsertti, vaan myös taidekokemus ja oululainen perinne, joka on vuosikymmenten saatossa tarjonnut niin nuorille musiikinharrastajille kuin kokeneille kuulijoille ainutkertaisen elämyksen sinfoniamusiikin parissa.

***

Kesto noin 1 h 30 min (sis. väliajan)

Liput 11 € / 39 € perhelippu (sis. 4 lippua)
Kaikukortilla ilmainen sisäänpääsy konserttiin (lippuja rajoitettu määrä). Kaikukorttiliput on noudettava Oulu10-asiointipisteistä.

Hinnat sisältävät käsittelykulut. Erikseen veloitetaan tilausmaksu 2 €/tilaus Ticketmasterin lippukaupasta tai 1,50 €/tilaus Ticketmasterin verkkokaupasta ostettaessa. Tilausmaksu ei koske Madetojan salin lippukaupasta ostettuja lippuja eikä Kaikukortti-asiakkaita

Liput koululaisryhmille 4 €/oppilas, 0 €/ohjaaja ryhmän mukana.

Koululaisryhmien ilmoittautuminen

Koululaisryhmien ilmoittautuminen on päättynyt.